ALO – Intervju sa predsednikom Privremenog organa Beograda Aleksandrom Šapićem “Fondacija je moje životno delo”.

BLIC – “Ruski paraleleni svet u Beogradu”, o životu Rusa u Srbiji. “Nudili lažnog Teslu za 2.750.000 dolara”, o prevari na internetu.

VEČERNJE NOVOSTI – “Srbija narod žrtva, a ne narod dželat”, rekao je premijer Srbije MIloš Vučević u Donjoj Gradini “na obeležavanju Dana sećanja na žrtve genocida u NDH”.

DANAS – List piše da počinje majsko zasedanje sabora Srpske pravoslavne crkve u Pećkoj patrijaršiji, u tekstu pod naslovom: “Kao glavna tema nameće se Kosovo i Metohija”. “Država tera pacijente kod privatnika”, piše list o državama regiona.

INFORMER – O novom krugu nagradne igre Uzmi račun i pobedi “Osvojio stan u Beogradu, a dao samo 40 dinara”, jedan je od naslova tog lista.

KURIR – “Ludi kamen”, list piše da se oženio glumac Sergej Trifunović.

NOVA – “Građani su spremni da krenu ka generalnom štrajku”, kazao je predsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović. List prenosi stavove opozicionara o borbi s vlastima na lokalu u tekstu pod naslovom “David protiv Golijata”.

POLITIKA – “Proizvođači smanjuju kvalitet a ne samo pakovanja”, piše list. “Srbi nisu narod dželata već narod žrtva”, kazao je premijer Srbije Miloš Vučević.

SRPSKI TELEGRAF – “Spremna velika čistka direktora”, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *