BLIC – “Pogledaj je u oči ako smeš” – suđenje Miki Aleksiću za silovanje a svedočiće Milena Radulović koja ga je prijavila. Liste piše i o novom sistemu putovanja u zemlje EU od sredine 2024. godine.

VEČERNJE NOVOSTI – “Nasilje nad jezikom, uvod u nasilje nad čovekom” – rekao patrijarh Porfirije na Vukovom saboru. List prenosi i izjavu Nikole Grbića koji je sa odbojkaškom reprezentacijom Poljske osvojio zlatnu medalju na evropskom prvenstvu da je titula dar pokojnom ocu.

DANAS – “Sankcije Vulinu zapečatile karijeru” – o nagoveštenom smenjivanju Aleksandra Vulina sa mesta direktora BIA. List piše i da je “Beograd u konfrontaciji sa svim susedima”.

NOVA – “Istraga 120 dana” istražuje “očiglednu stvar” i utvrđuje ko je kriv što je direktor beogradske policije Vesko Milić pokazao ubicin spisak dece. List piše i da je zagađivačima voda država oprostila 100 miliona evra.

POLITIKA – “Jedna kolona množi, ali i deli opoziciju” – da li će “glas više” biti glavna predizborna platforma. List o završenom Vukovom saboru piše: “Kroz jeziik čuvamo svoj identitet”.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *