Građani su pozvani da se pridruže skupu koji će početi u 12 časova u Pionirskom parku.

“Pokret Ne davimo Beograd od početka agresije osuđuje rat u Ukrajini, zalaže se za zaustavljanje svih vojnih operacija i napada na jednu suverenu državu, prestanak oružanog sukoba i nalaženje rešenja za trajni mir”, piše u saopštenju.

Povodom godišnjice ruskog napada na Ukrajinu, sutra će u beogradskom Dorćol placu biti otvorena izložba “Godina neukrotivosti”, na kojoj će biti prikazani radovi fotografa agencije Beta Amira Hamzagića, nastali tokom radne posete Ukrajini septembra prošle godine.

Otvaranju izložbe, koja će trajati do 3. marta, prisustvovaće ambasadori Ukrajine i Evropske unije, Volodimir Tolkač i Emanuele Žofre.

Tokom izložbe biće održana i panel diskusija o rusko-ukrajinskom ratu, najavljeno je iz ukrajinske ambasade dok će u subotu, 25. februara u Beogradu biti održan humanitarni koncert.

Komentari (1)

  1. Dorćol says:

    Ovo je moja zemlja, ovo je Srbija koju volim i cenim. Ovu Srbiju bi branio svim srcem. Ovo je moja Srbija u srcu Evrope. Srbija koja ceni mir i slobodu. Srbija koja kaže bratskoj Ukrajini Slava i Ukrajina do konačne pobede a Rusiji do konačne propasti. Živela bratska slobodna Ukrajina takodje živela i naša slobodna Srbija. Podrška!

    1
    0

Comments are closed.