Predstavnik Građanske inicijative „Za zdrav Novi Pazar“ Emir Murselović rekao je radiju Sto plus da je negativna reakcija građana potpuno očekivana jer su posečene vrbe bile glavni simbol tog dela grada.

„Inicijativa je pozvala nadležne organe da se oglase ovim povodom jer sve nas zanima da li će se i preostali deo zelenila na tom delu eliminisati. Nije nam logično da su vrbe koje se nalaze na uređenom delu korita veći problem, od visokog rastinja, žbunja, smeća i otpada koji se se nalaze na gornjem toku Raške“, rekao je Murselović.

Iz Gradske uprave, sagovornika na ovu temu danas nismo mogli da dobijemo zbog sednice Skupštine koja je u toku.

Komentari (2)

 1. Amir says:

  Prvo je pola vrbe kod mosta, posekao jedan gradjanin ,verovatno vlasnik objekta gde je kanal za pranje, i pola vrbe je odvukao ispod mosta .Iako je komunalna policija na 50 tak metara odatle naravno da nije reagovala. Sve su pocupali sa keja i postavili ispred kluba SDP u Lugu dva reda stolica na keju i tu vise ne moze da se prodje,. Ovo je Kolumbija.

  2
  1
 2. Kenan says:

  Istina ke da su vrbe deo duha nas Luzana ali je i cinjenica da koren istih ugrozava kameno korito reke Raske i samim tim nanosi stetu

  1
  4

Comments are closed.