Uvidom u spisak, javno objavljenom na sajtu Srpske napredne stranke, Sto plus je pronašao tridesetak osoba iz Novog Pazara ili onih koje rade u ovom gradu, među kojima je najviše profesora sa Državnog univerziteta.

Pored Dolićanin, podršku listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” pružili su i profesori Benin Murić, Dragan Bogdanović, Dragana Novakov, Tanja Soldatović, Zoran Marković, Milan Dekić i Saša Stanković.

Na spisku je i veliki broj docenata poput Adema Preljevića, Andrijane Maksimović, Edisa Mekića, Edina Glogića, Elvisa Mahmutovića, Izeta i Ernada Kahrovića, Milivoja Milanovića, Aldine Avdić, Omera Špirtovića, Rifata Mujanovića i asistenta Emira Biševca.

Osim Mahmutovića, među zdravstvenim radnicima koji su potpisali podršku, nalaze se i direktor Doma zdravlja Ervin Ćorović, dečiji hirurg primarijus Šefćet Hajrović i specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije Alan Kurpejović.

Na spisku je i Edib Hajrović, direktor filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Novom Pazaru.

Od poznatih osoba, rođenih u Novom Pazaru, podršku Vučiću pružili su i profesor Hasan Hanić i producent Maksut “Maksa” Ćatović.

Komentari (2)

 1. Amir says:

  DUNP – DOLICANIN UNIVERZITET U NOVOM PAZARU, znaci leglo potrona i robova, sa bolnicom. Racunaju da ce A.V. i ovaj odavde da budu jos 100 godina na vlasti.

  6
  0
 2. Randa says:

  Pa i ja bi ..pa pogledaj samo ko su ti profesori . Evo pogledajte ih po carsiji. Samo ovde oni mogu da su profesori imaju i decu i njima prave put. I Sefcet Hajrovic nas, SDA nekad.

  4
  0

Comments are closed.