Lider naprednjaka u Novom Pazaru ukupno je osvojio 24.255 glasova, a ubedljivo je trijumfovao na biračkim mestima u osnovnim školama “Stefan Nemanja”, “Bratstvo”, “Vuk Karadžić”, Kulturnom centru, u naseljima Deževski put, Selakovac, Mur, Blaževo, Jošanica, kao i gotovo svim selima.

Drugoplasirani u Novom Pazaru bio je kandidat Ujedinjene opozicije Zdravko Ponoš sa 7.780 glasova, a najveću podršku imao je na biralištima u osnovnim školama “Stefan Nemanja”, “Vuk Kardžić” i “Desanka Maksimović”, kao i  Kulturnom centru.

Biljana Stojković, ispred koalicije “Moramo”, osvojila je 1.775 glasova, a samo na jednom biračkom mestu je imala više od 100 glasova i to u OŠ “Stefan Nemanja”.

Lider Dveri Boško Obradović najviše glasova “pokupio” je u naseljima Šestovo i Deževski put, a kandidat “Nade” Miloš Jovanović u Drugoj mesnoj zajednici.

Mnoge je iznenadio rezultat Miše Vacića iz “Srpske desnice” koji je u Novom Pazaru dobio 478 glasova. Zanimljivo je da je najbolje rezultate ostvario na biračkim mestima u Muru, Dojeviću i Lugu, naseljima sa većinskim bošnjačkim stanovništvom.

Kandidatkinja “Suverenista” Branka Stamenković osvojila je 492 glasa, od kojih je najviše stiglo sa biračkih mesta u Kulturnom centru, “Bratstvu” i Muru.

Komentari (2)

 1. Bacanje Bosnjackih glasova says:

  Ove glasove nije osvojio Vucic vec Rasim Ljajic a koji Bosnjacke glasove redovno poklonja Vucicu i njegovom SNS, umesto da sa svojih 7 – 8 osvojenih poslanickih mandata oformi SDP poslanicki klub u skupstini Srbije ?!! Druga bi :pesma pevala” i Ljajicu i svim Bosnjacima koji su mu dali glasove !

  7
  0
 2. Aladin says:

  Ovi po Muru i Dojeviću što su glasali za Vacića, su promašili instrukcije.

  3
  0

Comments are closed.