Kako prenosi Sinhua, dvodnevni događaj,  pod nazivom “Polazak  na novo putovanje i prihvatanje nove misije”, okupio je vladine zvaničnike, predstavnike medija i delegate internet kompanija koji su raspravljali o temama kao što su novi izazovi i zadaci u razvoju onlajn sadržaja, kao i nove perspektive i pravci budućeg razvoja.

Junan će nastaviti da aktivno integriše resurse kao što su talenti, tehnologija, sadržaj i platforme za stvaranje boljih uslova za internet medije, rekao je na događaju Vang Ning, sekretar provincijskog komiteta Komunističke partije Kine u Junanu.

Potrebno je više napora da se promoviše integrisani razvoj internet medija, pridržavanje reformi i inovacija i ovlada tehnološkim napretkom i transformativnim promenama, rekao je na forumu Džuang Rongven, šef Kancelarije Centralne komisije za poslove sajberprostora.

Fu Hua, predsednik novinske agencije Sinhua, rekao je na forumu da je internet važna arena za negovanje novih kvalitetnih proizvodnih snaga novog kvaliteta i ključna platforma za razvoj visokokvalitetnih medija. On je istakao važnost razvoja novih kvalitetnih proizvodnih snaga u eri mobilnog interneta, kao i potrebu za unapređenjem produktivnosti u medijskoj industriji.

Forum obuhvata sedam aktivnosti koje pokrivaju oblasti kao što su internet kultura i medijske inovacije.

Ovogodišnji događaj organizovali su Kancelarija Centralne komisije za poslove sajberprostora, novinska agencija Sinhua i komitet za sajber prostor provincije Junan.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *