Za članove gradske vlade, na predlog liste “Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” izabrani su Denisa Curić, Vahidin Melajac, Ensar Škrijelj, Aladin Zećirović, Albin Šabotić i Latif Đerlek, a “Aleksandar Vučić – Novi Pazar ne sme da stane – Ivica Dačić” Nikola Jolović, Nikola Milenković i Tihomir Ratković.

DENISA CURIĆ, rođena je 1975. godine u Novom Pazaru gde je završila Gimnaziju. Diplomirala je na Defektološkom fakultetu u Beogradu i stekla zvanje diplomiranog defektologa – logopeda. Radila je kao stručni saradnik u Predškolskoj ustanovi “Mladost”, osnovnim školama “Jovan Jovanović Zmaj” i “Desanka Maksimović” u kojoj je bila pomoćnica, a potomi zamenica direktora.

VAHIDIN MELAJAC, rođen 1988. godine u Novom Pazaru. Diplomirani je pravnik. Od 2014. do 2018. godine bio je šef Kabineta gradonačelnika Nihata Biševca, a potom i šef odseka u Službi za imovinsko-pravne poslove. Od 2018. godine radi u Službi za pravne, kadrovske i administrativne poslove u Opštoj bolnici Novi Pazar. Bio je i predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Novog Pazara i Nadzornog odbora “Parking servisa”. Bio je i na čelu ŽKK Novi Pazar. Većnik je u Bošnjačkom nacionalnom vijeću.

ALBIN ŠABOTIĆ, rođen 1975. godine u Novom Pazaru, a u biografiji nema informacija o obrazovanju. Bio je član upravnih odbora Regionalne televizije 2008. godine i JKP “Gradska čistoća” 2012. godine. U jednom mandatu bio i član Gradskog veća (2016. godine). Nosilac više stranačkih funkcija u Sandžačkoj demokratskoj partiji.

ENSAR ŠKRIJELJ, rođen 1981. godine u Novom Pazaru. Završio je Gimnaziju u rodnom gradu, a Pravni fakultet na Univerzitetu u Prištini. Radio u Zdravstvenom centru i Domu zdravlja Novi Pazar, a potom i u Centru za socijalni rad. Od 2018. godine je bio pomoćnik gradonačelnika Nihata Biševca, a potom i član Privremenog organa Novog Pazara.

Pravnosnažnom presudom Apelacionog suda u Kragujevcu Škrijelj je u novembru prošle godine osuđen na godinu dana zatvora u prostorijama u kojima stanuje, uz primenu elektronskog nadzora (nanogvice) zbog trgovine uticajem i produženog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja.

Partijske kolege navele su da zbog toga nema nikakvih pravnih smetnji da Škrijelj obavlja funkciju člana Gradskog veća, te da je sudski proces protiv njega “montiran”, da on nije stekao nikakvu imovinsku korist i da će poslednju reč u tom procesu dati Vrhovni kasacioni sud.

ALADIN ZEĆIROVIĆ, rođen 1991. godine u Novom Pazaru. Doktorand je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, sa prosečnom ocenom 10. Master studije arhitekture završio je na Univerzitetu u Nišu, a osnovne na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru. Radio je kao projektant u privatnoj firmi od 2015. do 2021. godine, kada prelazi u Gradsku upravu Novog Pazara gde je angažovan kao stručni saradnik Glavnog gradskog urbaniste.

LATIF ĐERLEK, rođen 1953. godine u selu Rvatska kod Leposavića. Ima diplomu tehnologa metalurgije. Radio je u Fabrici odlivaka, mašina i traktora u Beogradu i kao komercijalni direktor jednog trgovinskog preduzeća. Od 2016. godine je član Gradskog veća Novog Pazara.

NIKOLA JOLOVIĆ, rođen 1977. godine u Novom Pazaru. U biografiji je naveo da je master ekonomije. Bio je direktor privatnog preduzeća, član Kabineta gradonačelnika Novog Pazara i zamenik gradonačelnika. Od 2014. do 2022. godine je bio narodni poslanik u Skupštini Srbije. Trenutno je direktor filijale jedne osiguravajuće kuće u Novom Pazaru.

TIHOMIR RATKOVIĆ, rođen 1967. godine u Novom Pazaru. Ima diplomu Visoke ekonomske škole. Vlasnik privatnog preduzeća od 1993. godine. Član Gradskog veća Novog Pazara od 2013. godine.

NIKOLA MILENKOVIĆ, rođen 1982. godine u Novom Pazaru. Diplomirani je ekonomista, a celokupno radno iskustvo stekao je u Gradskoj upravi Novog Pazara u kojoj radi od 2008. godine, u Odeljenju za skupštinske poslove. Bio je i član Upravnog odbora JKP “Vodovod i kanalizacija”. Član Gradskog veća Novog Pazara u prethodnom mandatu.

Bez pozicije u Gradskom veću ostali su Mirsad Jusufović, Ulfeta Demčović, Hanefija Brničanin i Pemba Džanković iz SDP-a, Fevzija Murić iz Stranke za Sandžak i Milica Glođović iz Srpske napredne stranke.

Komentari (1)

  1. jenin says:

    Nikad nista nisu radili nego se bavili politikom i sad oni i njihove zene po dvije plate a mi da radimo sa fakultetima fizicke poslove i da njima dajemo plate.

    3
    0

Comments are closed.