Palamar je diplomirani poslovni menadžer, a na toj poziciji će naslediti Huseina Memić koji je izabran za ministra turizma i omladine.

U biografiji je naveo da je rođen 1980. godine u Novom Pazaru, gde je završio osnovnu školu. Srednju školu Primenjene umetnosti završava u Sarajevu, gde je i diplomirao na Internacionalnom univerzitetu.

Od 2004. godine radi u Kulturnom centru Novi Pazar, kao tehničko lice i kasnije tehnički menadžer. Od 2020. godine je organizator svih programa te javne ustanove.

Odbornici SDA Sandžaka pozdravili su odluku o imenovanju Palamara, ali su kritikovali odluke o tome da se Mančiću i Nedeljkoviću dodele novi mandati navodeći da se njime direktno krši Zakon o javnim preduzećima.

“Zakon kaže da jedno lice ne može dvaput da se imenuje za vršioca dužnosti, što je ovde slučaj. Zašto niste raspisali konkurse za izbor direktora, nego imenujete vršioce dužnosti”, rekao je Ahmedin Škrijelj.

Iz te stranke su istakli i da u skupštinskom materijalu nema biografija Nedeljkovića i Mančića, da postoje sumnje da oni ne ispunjavaju zakonske uslove za imenovanje na te pozicije, navodeći i da je Mančić “trebalo da podnese ostavku zbog izlivanja mazuta u reku Rašku”.

Komentari (1)

  1. Amir says:

    Pita li ko Nemanju zasto je grejanje u Novom Pazaru poskupelo 35 posto pa sad godisnje placamo 1050 eura za stan od 70 kvadrata dok zgrade sa sopstvenim kotlarama na ugalj placaju 550-650 eura godisnje? …. Sto ne poskupe grejanje 35 posto u Kragujevcu i Novom Sadu? I lazgao je Nemanja kad je rekao da je jeftinije gradsko grejanje sa poskupljenjem od grejanja na pelet i ugalj. Laze Nemanja.

    1
    0

Comments are closed.