Stariji muškarac je u emisiji “Glas građana: Čemu se nadaju žitelji Kraljeva i Novog Pazara”, emitovanoj na Insajder TV, rekao da ima penziju od “nepunih 200 evra”, a da njegovi poznanici rade za plate od 250 do 300 evra.

Na pitanje novinarke kako živi sa tolikom penzijom, odgovorio je nikako.

“Nikako ne mogu da živim. Imam penziju 23.000 dinara, platim račune, struju, vodu, komunalije i meni ne ostane ni za suva ‘leba. Nema. Ja ne mogu kafu da popijem kao ljudi, nemam. Ne može, nemaš pare, sa 200 evra se ne živi. Vučić daje pare, ali to je malo da pokrije naše troškove”, kazao je on.

Upitan da li se nada da će biti bolje, ovaj Novopazarac je rekao da se “nada u našeg predsednika da će biti bolje”.

“On obećava, mi smo mu verni. Ja ću njega da glasam i ceo Pazar će njega da glasa pošto bolji predsednik nije došao, niti će doći. Ne može doći bolji predsednik. Jedino je Tito bio predsednik, pa on”, kazao je penzioner.

Ocenio je da je “Vučić dobar” i da ne može da stigne u svako mesto zbog čega bi trebalo da uposli više ljudi, “da narod vidi”.

“Vučić je dobar sigurno. On je izgradio puteve, železnice, što niko tako izgradio nije. Mostove, fabrike radi. Nekadašnji predsednici su pokrali pare, uzeli milijarde i milijarde evra, pljačkali i danas pljačkaju. Tome ne može da se stane na kraj nikako”, dodao je on.

Na konstataciju novinarke da je Vučić na vlasti već 11 godina, penzioner iz Novog Pazara je odgovorio da treba “večito da ostane na vlasti”.

“Večito da ostane. Koga bi drugog, koga drugog? Ne može drugi niko”, poručio je on.

Na pitanje je li neka fabrika izgrađena u Novom Pazaru kratko je odgovorio da nije.

“U Pazaru nema fabrika. To što je fabrika imalo, sve je zatvoreno”, zaključio je.

Celokupnu emisiju Insajder TV “Glas građana” možete pogledati ovde.

 

Komentari (1)

  1. Isprani mozgovi says:

    U Pazsru nije otvorena ni jedna jedina fabrika za vreme vladavine Vucica a ovaj bi penzioner da mu on vlada dozivotno ?!!

    2
    0

Comments are closed.