Prodaja ograničenog kontigenta jednodnevnih ulaznica za 20. po redu Egzit (Exit) festival počela je u podne a medju novima izvodjačima koji će nastupiti od 8. do 11. jula na Petrovaradinu su i Ameli Lens (Amelie Lens) i Maceo Pleks (Maceo Plex).
Kako su najavili organizatori, na MTS Dance Areni će nastupiti i Tijana, Magdalena i Endru Meler (Andrew Meller) dok će na No Sleep Novi Sad bini nastupiti Patris Bojmel (Patrice Baumel), Ejdžents Of Tajm (Agents Of Time), Farago, Adiel i Roman Fligel (Roman Flugel).
“Svi oni pridružuju se nizu brojnih svetskih i regionalnih zvezda kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Asaf Avidan, Paul Van Dyk, Sabaton, Honey Dijon, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Topic, Satori, Meduza, Denis Sulta, Amira Medunjanin, Laibach i stotine drugih koji su ranije potvrdili svoj dolazak na proslavu 20. godišnjice EXIT festivala”, stoji u saopštenju.
Precizan raspored dosad objavljenog programa po danima dostupan je na zvaničnom sajtu festivala gde će kako se navodi, pravovremeno biti objavljena sva moguća pomeranja nastupa s jednog datuma na drugi, kao što je, na primer, pomeranje nastupa grupe Sabaton na petak, 9. jula.
Trenutno je u prodaji ograničen kontigent ulaznica po promo ceni od 6.990 dinara, i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu a sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival. 
Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.