Poslanik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Jahja Fehratović izjavio je da je Novi Pazar poslednjih dana jedan od najzagadjenijih gradova u Evropi i zahtevao hitnu reakciju Ministarstva ekologije.

On je tražio od ministarstva da se proveri da li proizvodjači peleta koriste filtere koji su propisani jer se, kako je naveo, „iz peletara vidi gust dim koji se spušta na grad“.

Poslanik SPS-a Djordje Milićević ponovio je kritiku civilnom sektoru koji se, kako je rekao „ne oglašavaju kad je mržnja usmerena prema srpskom narodu“ i da se ne odnose na isti način prema onima koji hoće da unište mural Ratku Mladiću i onima koji uništavaju tablu Aćif efendije.

„Da li ja kao narodni poslanik imama pravo da postavim pitanje koje je zasnovano na istini, a da ukoliko se to nekome ne dopadne ne postanem meta. Nakon poslednjeh pitanja organizovana je na mene hajka i dobio sam uvrede i pretnje na društvenim mrežama“, rekao je Milićević.

Poslanici su nakon pitanja prešli na utvrdjivanje dnevnog reda.

Komentari (1)

  1. Velika razlika kaže:

    Ratko Mladic je osudjeno ratni zlocinac za GENOCID koji je pocinio u Srebrenici a Acif efendija je covek koji je spasio sandzacke Bosnjake od pokolja Drazinih cetnika ’41 godine !

    4
    1

Comments are closed.