Pošta Srbije, kako je istakao na koferenciji za novinare, ove godine prvi put učestvuje na Sajmu knjiga, a posetiocima će kroz svoje aktivnosti predstaviti društveno-odgovorne projekte u oblasti kulture i izdavačke delatnosti kojima, kao nacionalna kompanija, daje doprinos razvoju društva.

“U želji da svim posetiocima ovaj praznik pisane reči bude pravo zadovoljstvo, bez opterećenja i brige oko nošenja kupljenih knjiga, omogućili smo da svi koji to žele, direktno sa našeg štanda iz Hale 1 knjige pošalju na željenu adresu po promotivnoj fiksnoj ceni, bez obzira na težinu pošiljke”, rekao je Djordjević.

Takođe, kako je dodao, Pošta će kroz svakodnevne interaktivne radionice posebnu pažnju posvetiti mališanima, ali i odraslima koji žele da nauče ili isprobaju svoje veštine u oblasti kaligrafije, oslikavanja poštanskih maraka ili umetničke fotografije.

“Svakako, u našem fokusu su i sami izdavači koje, takođe, pozivamo da posete Poštin štand u čuvenoj Areni i na licu mesta se upoznaju sa posebnim pogodnostima poslovne saradnje u oblasti slanja pošiljaka iz internet trgovine”, kazao je Đorđević.

Najavio je i da će u okviru sajamskog programa Pošte Srbije, u utorak 25. oktobra u 12 časova, biti predstavljena i marka povodom 85 godina Beogradskog sajma, a u sredu 26. oktobra u 17 časova, Pošta će na svom štandu biti domaćin promocije kapitalnog izdanja povodom stogodišnjice rođenja književnog velikana Duška Radovića – monografije “100 godina Duška Radovića” koji je priredila Zorica Hadžić.

Celokupan program sajamskih aktivnosti na štandu Pošte Srbije, biće objavljen na Poštinom zvaničnom sajtu www.posta.rs, kao i na društvenim mrežama.

CEO VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE: