“Iz privatnih razloga i potrebe da bude u Novom Sadu, trener Gaćinović nas je zamolio da raskinemo ugovor. S obzirom na veliki doprinos i odlične rezultate koje je Novi Pazar ostvario pod njegovim vođstvom, odlučili smo da mu izađemo u susret”, navode Pazarci.

Oni dodaju da je to neuobičajena i nezazhvalna situacija za klub, ali da je Gaćinović “ostavio dubok trag u Novom Pazaru i da bi svaka druga odluka bila neljudska”.

“Postoji realna mogućnost da se saradnja Novog Pazara i trenera Gaćinovića nastavi u prolećnom delu prvenstva. Maeastro uz tebe smo, čekamo te nazad, u tvoj Pazar”, piše u saopštenju Novog Pazara.

Gaćinović je stigao letos u Novi Pazar, posle odlaska Tomislava Sivića.

S ekipom je tokom jeseni osvojio 26 bodova, što je dovoljno za peto mesto na tabeli, a ostvario je osam pobeda, dva remija i pretrpeo pet poraza.

Novi Pazar je u jednom trenutku, uoči duela 11. kola sa Crvenom zvedom, držao čelnu poziciju na superligaškoj tabeli.

U poslednjoj utakmici na klupi “plavih”, pred 5.000 gledalaca na Džaizkoin areni, Novi Pazar je u petak odigrao 1:1 protiv Vojvodine.

Komentari (1)

  1. Steta za sve says:

    Kakav god da je razlog, pravi peofesionalac ne ostavlja klub na cedilu u toku prvenstva, narocito ne par kola pre kraja polusezone !

    2
    0

Comments are closed.