Njega je policija uhapsila zbog toga što je odvalio vrata na dva butika u Ulici Rifata Burdževića iz kojih je ukrao dva laptopa i fiskalnu kasu.

Iste noći je na Keju 37. sandžačke divizije nasilno otvorio vrata na “renou” iz kojeg je ukrao cd plejer i parfem, a potom u Ulici AVNOJ-a razvalio katanac na rashladnoj vitrini iz koje je ukrao nekoliko limenki i drugih sokova.

Pored toga, pretresom njegove kuće, policija je pronašla 29 tabletica “ksalola”, koji se nalazi na listi psihoaktivnih supstanci.

Nakon hapšenja, Admir P. je zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela sa tužilaštvom na osnovu kojeg mu je izrečena kazna od četiri godine i sedam meseci za teške krađe, a godinu i sedam meseci za neovlašćeno posedovanje droge, odnosno, jedinstvena kazna u trajanju od četiri godine i osam meseci.

Osnovni sud je prihvatio sporazum, a prilikom izricanja presude primenjen je institut “višestruki povrat” jer je Admir P. ranije osam puta osuđivan, uglavnom za krivična dela protiv imovine.

Institut, koji se još zove i “tri udarca”, podrazumeva da onaj ko je dva ili više puta osuđivan na kazne zatvora duže od godinu dana mora biti osuđen na više od polovine propisane kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret.