On je u saopštenju naveo i da je Vučić uspeo i da “se podsmeva i da potvrdi svojim ponašanjem da će nastaviti sa izbornim mahinacijama i krađom,”, prenela je SSP.

“Vučić je gostovao večeras u Drugom Dnevniku RTS-a čak 32 minuta, uz prethodnih 73 sata 56 minuta i 41 sekundu od 1. januara do 31. maja, samo na RTS, po nalazima BIRODI-ja”, kazao je Strefanović.

Kako je naveo, “o ovo gostovanje (Vučić) je iskoristio da izrekne brojne laži, obmane i uvrede”, piše u saopštenju

Rekao je da su građani Srbije ponovo mogli da čuju “besmislicu da RTS favorizuje opoziciju” i “da su izbori 2. juna bili veličanstveni i čisti kao suza”, te da je on (Vučić) pobedio u UN, “iako je izgubio, kao i uvek”.

“Umesto voditeljke, RTS je komotno mogao da stavi kartonski prikaz bilo koga sa ove televizije, pošto osim njega i njegove reči, nemaju drugu ulogu”, naveo je Stefanovi.

Kako je kazao, “uspeo je (Vučić), vidno nervozan, da uvredi sve Srbe iz Vojvodine pošto je rekao da se nisu bunili i oslobađali od Austro-ugarske i Franje Josifa 1918”.

“Na stranu što ne zna da je Franja Josif 1918. bio mrtav već pune dve godine i što je ponizio slavnu istoriju Srba Vojvodine koji su se borili protiv uništenja svog identiteta i prava kroz istoriju”, naveo je Stefanović.

Zamenik predsednika SSP je ocenio i da predsednik Srbije “sve dublje tone u svoj paralelni svet”.

“Teško Srbiji sa ovakvim čovekom koji sve dublje tone u svoje laži i iluzije, u svoj paralelni svet i naprednjački Diznilend pljačke, korupcije, prodaje i predaje”, kazao je.

Ocenio je i da “zato njegov režim” mora što pre biti poslat u istoriju.

“I to nije partijsko pitanje već pitanje golog opstanka ove zemlje i naroda”, kazao je Stefanović.