Kurdić (23) je početkom 2022. potpisao ugovor na dve i po godine sa Molenbekom, a za tog belgijskog drugoligaša odigrao je ukupno šest utakmica.

On se u Pazar vraća posle dve godine, s obzirom da je u dresu tog kluba, kao pozajmljen igrač Sarajeva, u prvom delu takmičarske 2020/21 odigrao 16 utakmica u prvenstvu i jednu u Kupu Srbije.

Tokom karijere, Kurdić je igrao još za albanski Kuksi i Velež iz Mostara, a fudbalom je počeo da se bavi u Borcu iz Jelaha.

Krajem prošle godine, Kurdić je debitovao za najjaču selekciju Bosne i Hercegovine na gostovanju SAD u prijateljskom meču u Kaliforniji.

Novi Pazar je ranije danas angažovao dosadašnjeg ofanzivnog vezistu Kolubare Petra Djuričkovića, dok je pre njega, takodje iz Lazarevca, došao još jedan fudbaler sredine terena Miloš Filipović.

Komentari (1)

  1. Prvo pojacanje says:

    Ovo je prvo pravo zimsko pojacanje, ovakvi nam trebaju fudbaleri, mladi i kvalitetni a zeljni dokazivanja, dvojac i z Kolubare su promasena pojacanja jer su vec potroseni igraci a nisu bili standardni ni u Kolubari koja je realno kvalitetom mnogo ispod jedno Novog Pazara !

    7
    0

Comments are closed.