On je radiju Sto plus rekao da kašnjenja u isplati prema pojedinim radnicima “datiraju od pre 10 i više godina”, te da se traži način da te zaostale zarade budu isplaćene.

“Odgovorno tvrdim da svi naši radnici svakog meseca primaju po jednu platu, ali zbog kašnjenja koja su stara 10 i više godina izgleda kao da ona kasni. Kada budemo dobili prvu ozbiljnu finsnsijsku injekciju, moja ideja je da se radnicima koji imaju zaostale plate to sukcesivno isplati”, naveo je Suljević.

Dodao je da je nedavno poskupljenje usluga ovog komunalnog preduzeća od 15 odsto bilo neophodno zbog povećanja cena goriva, električne energije i drugih energenata, ali i većih plata za radnike, kao i ulaganja u zastareli vozni park.

Suljević je poručio da je računica na početku godine bila da njihove usluge treba da poskupe za preko 40 odsto, ali da je odlučeno da prvo povećanje od 20 odsto bude u januaru, a dugo šest meseci kasnije.

Komentari (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 1. aki says:

  E sram te bilo, znaci bio Rasim Ljajic merhametli, pa nije odjednom nam uzeo 40 posto nego 20, pa 15. Ada za robove i treba tako.

  1
  0
 2. Randa says:

  Pa sta je 40 posto. Trrbalo bi ovog eksperta prebacit u privatni biznis pa tu neka nagura glasaca i posle neka podigne cenu usluga 40 posto i neka kaze podigao sam plate.

  1
  0