On je na konferenciji za medije kazao da oni koji pokušaju da osnuju novu političku stranku imaju spremno mesto u “velikosrpskom mozaiku”.

“Svi oni koji su dosad napustili stranku, bilo je toga i ranije, uglavnom se radilo o narcisoidnim sujetnim pojedincima koji ceo život služe režimu. Bošnjaci od njih imaju štete, a ne koristi”, ocenio je Ugljanin.

Lider SDA Sandžaka podržao je građanske proteste “Srbija protiv nasilja”, navodeći da oni predstavljaju “valjan osnov za raskid sa lošom prošlošću” i da daju nadu da su u Srbiji moguće pozitivne promene.

“Nepostojanje vladavine prava i jednakosti pred zakonom, nasilničko ponašanje vladajućih struktura vlasti, privatizacija države, paralelne strukture vlasti koje u svim državnim organima decenijama vladaju, a za svoje postupke nikom ne odgovaraju, predstavljaju energiju koja pokreće građane da izađu na proteste”, ocenio je Ugljanin.

On je dodao da je ta partija i ranije ukazivala na “neodrživo stanje” u državi preko svojih legitimnih predstavnika, kao i organizovanjem masovnih protesta u Sandžaku.

Komentari (1)

  1. E ko says:

    Trebao bi ti da napustis SDA i da nas usrecis sve…

    0
    0

Comments are closed.