On je na pitanje radija Sto plus kako komentariše to što je njegova lista na izborima za BNV osvojila 9.000 glasova manje nego pre četiri godine, kazao da je taj rezultat “ostvaren bez ucena i kupovine glasova”.

“Ovih 13 hiljada glasova dobijeno je čisto bez ucena, bez uslovljavanja radnim mestom, produženjem radnog staža ili da nečije dete, ako je kriminalac, ne ode u zatvor. Sve ono na čemu su režim i njegovi poslušnici dobijali glasove, pa i sa kupovinom glasova mi nemamo ništa. Naši većnici će imati dominantnu ulogu jer imaju veliko znanje o nacionalnim savetima”, naveo je Ugljanin.

Lider SDA Sandžaka kazao je da su sve partije dobile manje glasova nego što su imale na parlamentarnim izborima u aprilu.

“I ta Vučićeva konglomeracija samo u Pazaru je ostvarila 10.000 glasova manje nego u aprilu”, ocenio je Ugljanin.

On nije konkretno odgovorio ni na pitanje o zahtevima pojedinih članova SDA Sandžaka za unutarstranačkim promenama usled loših rezultata na nekoliko prethodnih izbora, rekavši da su “izdržali pobunu takozvanih političkih velikana i da sada imaju čistu situaciju”.

“U Tutinu, nakon svih aktivnosti srpskih državnih obaveštajnih službi, smo uspeli da stvorimo stabilnu skupštinsku većinu”, istakao je Ugljanin.

Komentarišući poziv Islamske zajednice u Srbiji na jedinstveno učešće Bošnjaka u novom sazivu BNV-a, Ugljanin je naveo da verske zajednice “govore ono što im kažu finansijeri”.

“One su davno postale političke tribine određenih političkih stranaka”, kazao je Ugljanin.

 

Komentari (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Amir says:

    Ada kazi Suljko koliko si davao svojim robovima platu u BNV….i kako si potrosio nase stotine hiljada eura? I dokle je drzava Suljko posle 35 godina bavljenja politikom.

    0
    0