“On se sumnjiči da je 22. marta, u jednom lokalu u Novom Pazaru, zajedno sa M.I, koji je juče uhapšen, uputio psovke i pretio tridesettrogodišnjem muškarcu”, saopštila je policija.

On se sumnjiči da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, a po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Osnovni sud u Novom Pazaru odredio je M.I.  pritvor do 30 dana i to zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da oteža vođenje krivičnog postupka uticanjem na svedoke i zbog opasnosti od bekstva,

Policija je identifikovala i traga za još jednim muškarcem koji je sa M.I. i A.Č. vređao golmana FK Novi Pazar.

Golman i kapiten fudbalera Novog Pazara Filip Kljajić napustio je ovaj grad nakon što ga je grupa navijača tog superligaša napala i polila vodom u restoranu.

Posle napada na čuvara mreže šestoplasiranog tima Super lige oglasio se i počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić, koji je saopštio da se potpuno povlači iz kluba, uputivši izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici.

Usledilo je povlačenje i tek imenovanog trenera Feđe Dudića, koji je odluku o nepreuzimanju Novog Pazara doneo pre zakazane promocije.

Komentari (1)

  1. Mirsad says:

    Kad naredi Rasim Ljajic za psovku se hapsi. Tako hapse i one po Beogradu gde je potpredsednik kluba.

    0
    1

Comments are closed.