Ugovor za taj posao dodeljen je kompaniji “Delić izgradnja”, koja je dostavila najpovoljniju ponudu na tender lokalne samouprave Novog Pazara za izbor kompanije koja će izvršiti radove.

Ta firma ponudila je da preuredi taj potes za 25,4 miliona dinara bez poreza na dodatu vrednost, što je nakon stručne ocene tenderska komisija prihvatila.

Osim njih, na tender se prijavio i “Trimos” iz Beograda, ali u odluci o dodeli ugovora nije navedena njihova ponuda.

Projektom је predviđeno mašinsko rušenje javnog toaleta, koji godinama nije u funkciji, a potom i da se taj deo leve obale Raške preuredi u vidu tribina, prekrivenih granitnim i behaton pločama.

Planirana je i sadnja 10 katalpi, sejanje 18 kvadrata trave, postavljanje žardinjera za cveće, ograde, korpi za otpatke i zamena postojećeg osvetljenja LED rasvetom.

Radovi bi trebalo da traju 90 dana.

Komentari (2)

 1. Građanin says:

  Glavni predizborni adut ove deceniske lokalne vlasti je beton, behaton i tribine.
  Gde god nađeš zgodno mesto ti betonom zamaži.

  3
  0
 2. Mirza says:

  @gradjanin
  Pa ako mogu da pobede sa projektom od 200 hiljada eura a slagali o projektima vrijednim milione eura, onda svi treba da se selimo, neka ostanu oni i ovi njihovi finansijeri i graditelji, i ona deca ispred njihovih kancelarija, koja cekaju da ih zaposle u oteta preduzeca koja finansiraju njihovi ocevi i majke.

  3
  0

Comments are closed.