On je, na instagram profilu “budućnostsrbijeav”, uz najavu, objavio i sliku na kojoj je sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Milanom Mojsilovićem.

Kako je napisao, “iskoristili su pauzu u teškim razgovorima vezanim za bezbednosnu situaciju u regionu, da izađu na vazduh i razbistre glave”.

“Dogovorili smo se da u sredu otputujemo u Priboj, kako bismo spustili narasle međunacionalne tenzije, preduzeli neophodne i konkretne mere u vezi sa tim i obezbedili punu sigurnost za sve građane naše Srbije”, napisao je Vučić.

U Priboju se prethodnih dana desilo nekoliko incideta. Pojavio se snimak kako policajci pevaju na proslavi pesmu sa stihovima “oj, Sjenice nova Srebrenice, oj Pazaru novi Vukovaru”.

Nekoliko dana kasnije snimak je zabeležio kako mladić u grupi peva “Božić je, Božić je, pucaj u džamije”.

Komentari (1)

 1. Građanin says:

  Heh, suspenzija…da nije žalosno bilo bi smešno.
  Malo će da ih stvae da se “ladnu” pa posle opet na posao. U obavezi su da ih vrate na posao nakon maksimalno tri meseca ili da im se da otkaz što se nikako neće desiti.
  Kako bi se ispunila pravda i zakoni ove zemlje, ovi kriminlaci treba da snose krivičnu odgovornost i da budu krivino osuđeni po krivičnom zakonu ove banana države.
  Ako napravimo paralelu, recimo sa Nemačkom, ne verujem da bi nemački policajci koji su pevali i slavili ubijanje jevreja u nemačkim logorima prošli samo sa suspenzijom.
  Tako da kada bi se ovi policajci isterali sa posla i bili poslani u zatvor na par godina, ne verujem da bi se ovakav incident ikada ponovio. I ne treba da ide predsenik države da rešava ove probleme, to nije njegov posao, ovo je slučaj za nadležno ministarstvo i pravosudne organe!

  1
  0

Comments are closed.