Međutim, Vulin je rekao i da mu nije jasno zašto se to isto ne dešava kada navijači domaćeg tima uzvikuju slične parole protiv Srbije i srpskog naroda.

„Kada navijači Novog Pazara viču ‘Vučiću, pederu’, to nije razlog za prekid meča, baš kao što skandiranje ‘Kosovo je pored Srbije’ ili ‘Alija, Alija mi smo tvoja armija’, takodje, nije razlog za prekid utakamice. Skandiranje navijača Partizana ‘Nož, žica, Srebrenica’ jeste, po mom dubokom uverenju, dovoljan razlog da se meč prekine, ali zašto skandiranje ‘Žuta kuća’ nije dovoljan razlog za prekid meča? Zašto je skandiranje Ratku Mladiću dovoljan razlog za prekid fudbalske utakmice, a klicanje Naseru Oriću nije?“, upitao je Vulin.

On je u saopštenju ocenio da organizatori Super lige moraju da odrede jasna pravila koja važe za sve i koja ne dozvoljavaju donošenje odluka pod pritiskom i najavio da će pozvati na sastanak direktora takmičenja da se i to pitanje reši.

„Pravila su ili ista za sve ili nisu pravila“, poručio je Vulin.

Meč izmedju Novog Pazara i Partizana, koji je beogradski tim dobio sa 4:1, prekinut je u nedelju uveče na više od pola sata zbog toga što su navijači Partizana skandirali Ratku Mladiću.

Utakmica je nastavljena tek nakon što je policija ispraznila taj deo tribina.

Komentari (3)

 1. Pazarce kaže:

  Secas se kako si se pretvarao da si peder da bi izbegao sluzenje vojnog roka , ja sam bio u toj kasarni?

  8
  1
 2. Jusuf kaže:

  Naser Oric je oslobodjen i nije klao zene i decu. Odgovor navijaca na skandiranje koljacu koji se raspada u Hagu bi bio skandiranje Pavelicu.

  6
  5
 3. Iso kaže:

  Tetkino iz Kanade očigledno je još jednom zadužen da izgrava budalu i da se pravi kao da je dolazak holigana sa rekvizitom za veličanje ratnog zločinca u Novi Pazar i planirano dizanje tenzija ne kažnjivo jer sur Pazarci gle čuda reagovali…..kome je ovo u interesu nek se neko ko ima imalo mozga upita a internet ovce nek i dalje bleju.

  1
  0

Comments are closed.