Na plakatu kojim se građani na društvenim mrežama pozivaju na protest stoji natpis “Decu, vazduh i reke vam ne damo”, uz fotografije Fahrudina Skarepa, Ernada Bakana i Fahrudina Mavrića.

Organizatori protesta i blokade i dalje nisu poznati, a među onima koji su podelili poziv je i osnivač Inicijative slobodnih građana Aladin Paučinac, koji zvanično ne preuzima organizaciju skupa.

Na prošlonedeljenom protestu okupilo se nekoliko desetina građana Novog Pazara koji su na sat vremena blokirali saobraćaj kružnim tokom ispred zgrade lokalne samouprave.

Skup je protekao bez incidenata, uz pojačano prisustvo policije u civilu, a prisustvovali su mu roditelji Skarepa, Bakana i Mavrića.

Komentari (2)

 1. Emir says:

  Kako vazduh ne damo a godinama najzagadjeniji u Srbiji. Hocemo li pred peletanu ili da trazimo obilaznicu ili da prozivamo lokalne lopove koji su dali milione za poplocavanja oko zgrada, za stubice na setalistu i za RTV? Kako cemo?

  5
  0
 2. Jusuf says:

  Hajde da blokiramo Gojka Bacanina i Mehmeda Alibasica jer tu vise ne moze da se prodje. Pa istera nas vladajuca partija sa svojim graditeljima iz rodjenog grada. Nema trotoar a daju dozvole za 5-6 zgrada.

  2
  0

Comments are closed.