Nakon koncerta koji je trajao oko sat i po vremena Tržanova je novinarima rekla da je za grad i organizatore festivala veliki uspeh to što ova muzička manifestacija traje već 19 godina.

“Želim da čestitam organizatorima što sve ove godine kroz ovaj festival neguju pop muziku, što je jako teško, zbog čega ova manifestacija ima još veći značaj. Publika je večeras bila divna i volela bih da svako od vas doživi ljubav koju sam ja večeras doživela na bini”, rekla je Tržanova.

Festival Stari grad otvoren je sinoć koncertom pop pevača Željka Vasića, a biće završen sutra kada će pred novopazarskom publikom nastupiti Alen Islamović.

Direktor ove muzičke manifestacije Aladin Imamović ranije je rekao našem radiju da će ovaj festival žanrovski zadovoljiti ljubitelje različite vrste muzike, te da će za sve posetioce biti organizovan šoping po pristupačnim cenama.

Organizatori festivala, koji je osnovan 2004. godine, su Mass Entertainment Group i Kulturni centar, a generalni pokrovitelj je lokalna samouprava Novi Pazar.