On je na konferenciji za novinare zatražio od Privremenog organa Novog Pazara i Ljajića kao “neprikosnovenog autoriteta” da preuzmu odgovornost za društvena dešavanja u gradu.

“Rasim Ljajić i njegova nezajažljiva želja za vlašću i kontrolom ovog prostora je dovela do mnogih poremećaja unutar sistema. Ljajić, višedecenijski prodavac magle i budućnosti ovog naroda i Sandžaka, je izgubio legitimitet da vodi bilo kakve procese u Sandžaku. Pozivamo ga da što pre prizna izbornu krađu i da da instrukcije ljudima koji pokušavaju da prekroje izbornu volju da se izbori ponove kako bi se iskazala slobodna volja građana i uspostavila legitimna vlast u Novom Pazaru i ostalim sandžačkim gradovima”, poručio je Zećirović.

On je rekao da opozicione stranke u Novom Pazaru “nisu jedinstvene kao na samom početku”, ali i da su se u međuvremenu promenile okolnosti.

“Ne možemo da jedno govorimo pred kamerama, a drugo radimo iza kulisa. Mi smo podneli dvadesetak prijava na rad Gradske izborne komisije, a ovih dana neke opozicione kolege govore kako samo oni vode pravnu borbu. Zajednički smo organizovali proteste, a onda su sa nekih adresa iz Beograda stigla neka upozorenja jednoj od partija i ona je odustala od njih”, izjavio je Zećirović.

Dodao je da GPS neće učestvovati ni u kakvim zakulisnim radnjama, a javnost je pozvao da pomno prati šta će se dešavati u narednom periodu.

Komentari (2)

 1. Sedi miran says:

  Ovaj udbas samo truje i pali Bosnjake

  1
  3
 2. Amir says:

  Jes, svi su udbasi samo veciti sluga svih rezima nije. Nagora vlast koju ja pamtim , gora od onih devedesetih je vlast Rasima Ljajica. Samo pogledajte sta rade sa parkingom ispred opstine. Dok ja placam iza opstine 50 eura parking, clanovi SDP-a , od mionistra Memica , preko Jusufovica, snahe Binele Ljajic do vozaca MEmica, Zupljanina, privatna vozila parkiraju ispred opstine i njihovu decu za koje je podignuta rampa subotom.

  4
  0

Comments are closed.