Iz te koalicije su u saopštenju naveli da je Vučić, koji je poslednji put bio u Zrenjaninu marta 2019, na bilbordima po celom gradu zbog čega izgleda kao da je on kandidat za gradonačelnika.

Naveli su i da smatraju da, kao opozicija, imaju pravo da kandidata za gradonačelnika Srpske napredne stranke (SNS) pitaju za pojedinosti iz njegovog programa za grad u kom je bio pre 62 meseca.

“Očekujemo da kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Vučić danas odgovori na naš poziv. Sigurno ima vremena jer kao kandidat za gradonačelnika Zrenjanina mora imati vremena za grad”, navodi se u saopštenju.

Koalicija “Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanina” nastupa pod rednim brojem pet na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina, a čine je Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije, Novo lice Srbije i Srbija centar.

Komentari (1)

  1. Pobesneli Laloš says:

    On je precednik svih građana Srbije, svih naroda i narodnosti, verskih, polnih i političkih opredeljenja. On ne sme da navija ni za jednu stranku, a naročiti da svoje ime trpa na sve lističe čak i lokalnih izbora. Dolovčeva se ne meša u svoj posao.

    0
    0

Comments are closed.