Ona je bila jedna od 12 kandidata sa maksimalnom ocenom na konkursu koje je DVT raspisalo u maju prošle godine, a njen izbor trebalo bi da potvrdi Skupština Srbije na jednom od sledećih zasedanja.

Pored nje, za tu poziciju konkurisali su i polaznici Pravosudne akademije Emir Bećirović i Aladin Madžović, tužilački pomoćnici u Višem tužilaštvu u Novom Pazaru Tanja Jovanović i Lejla Hubić Nurković, kao i sekretar u tom tužilaštvu Asmir Mehović.

Među prijavljenim bili su i sekretar u Osnovnom tužilaštvu Veljko Bijorac, tužilački pomoćnik u tom tužilaštvu Emir Palamar, sudijski pomoćnici u Osnovnom sudu Munir Jusović i Jasmin Preljević, tužilački pomoćnik u Višem tužilaštvu u Beogradu Igor Vukašinović i sudijski pomoćnik Prvog osnovnog suda u tom gradu Maša Dedeić.

Na čelu tog tužilaštva je Fatima Dacić, a zamenici tužioca su Mira Puzović, Radanko Lojanica, Samir Bakić, Muhedin Dedeić i Azra Fetahović.

Državno veće tužilaca nedavno je raspisalo novi konkurs za izbor šefa Osnovnog tužilaštva, nakon što je Vlada Srbije prethodni poništila.

Komentari (2)

 1. Bruka i sramota says:

  Otvorena diskriminacija Bosnjaka u Pazarskom pravosudju se nastavlja od strane vladajuce SNS koja je za 10 godina totalno promenila nacionalnu strukturu u ovoj ustanovi a na stetu vecinskog Bosnjackog naroda !

  3
  1
 2. Mirza says:

  Bravo…Imamo zastavu i doktor nije dao da se ide u vojsku…Hahahahahaha…Zivela Nemacka i Angela Merkel !

  0
  0

Comments are closed.