Tenderom je predviđeno da u narednih godinu dana šest službenih automobila natoči maksimalno po 5.000 litara aditiviranog dizela, a tri vozila po 5.000 litara običnog.

Takođe, precizirano je da se u jedan automobil može sipati 3.000 litara benzina, u tri po 2.000, u četiri po 1.200, a u po jedno vozilo 1.500, 1.300 i 500 litara te vrste goriva.

Za četiri automobila, koji kao pogonsko gorivo koriste tečni naftni gas, predviđeno je po 200 litara plina.

Ugovorom je precizirano da lokalna samouprava može finansijska sredstva namenjena za nabavku goriva potrošiti pre isteka roka, a prodavac nema pravo da zahteva da se sav novac utroši.

Potrošnjom predviđenog novca ili kupovinom predviđenih količina goriva, ugovor će se smatrati automatski raskinutim.

Grad Novi Pazar dodelio je sredinom juna prošle godini kompaniji “NIS” ugovor vredan 11,1 milion dinara, odnosno, oko 95.000 evra, za kupovinu okvirno 59.200 litara goriva, za 20 službenih automobila.

Komentari (1)

  1. senko says:

    Da ima opozicije slikali bi direktore i inspektore koji se voze u posle radnog vremena u sluzbenim vozilima kao sto slika Vukadinovic u Bosni. Direktori Mehovic i Sacirovic su stalno u sluzbenim vozilima van radnog vremena i takodje inspektore u skodama mozemo videti da se voze van radnog vremena. Alm nema opozicije a gradjani mrtvi pa im se moze.

    0
    0

Comments are closed.