U novopazarskoj policiji nezvanično nam je rečeno da je Kljajić napad, koji se desio u jednom ugostiteljskom objektu oko 13 časova, prijavio u sredu popodne, nakon čega je policija krenula u rasvetljavanje tog događaja.

“U incidentu je učestvovalo pet osoba, ali nisu svi fizički napali oštećenog, već samo dvojica. Svi učesnici događaja su identifikovani, napadači su u bekstvu i za njima se traga”, rekao nam je izvor u novopazarskoj policiji.

Golman i kapiten fudbalera Novog Pazara Filip Kljajić napustio je ovaj grad nakon što ga je grupa navijača tog superligaša napala i polila vodom u restoranu.

Posle napada na čuvara mreže šestoplasiranog tima Super lige oglasio se i počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić, koji je saopštio da se potpuno povlači iz kluba, uputivši izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici.

Usledilo je povlačenje i tek imenovanog trenera Feđe Dudića, koji je odluku o nepreuzimanju Novog Pazara doneo pre zakazane promocije.

Komentari (2)

 1. Hamza says:

  Hitno pohapsiti ove hostaplere i smestiti ih iza brave na duze hladjenje, dokle vise da ispastaju pravi navijaci Pazara zbog sake narkomana i klosara ?!!

  5
  2
 2. Amir says:

  Hitno proveriti koliko se zalazu igraci koji iz Srbije dodju u Novi Pazar samo da uzmu pare i koji po recima Rase Milica iz OK Novi Pazar traze posebne uslove kad dolaze u Novi Pazar. Proveriti hitno ko od njih vise haje Zvezdu il Pazar?

  2
  0

Comments are closed.