On je naveo da je to Udruženje izbrisano iz registra Agencije za privredne registre u oktobru 2021. godine, a da se on na konkurs lokalne samouprave Novog Pazara prijavio samostalno.

Bukovala je naveo da je “nezavisni stručnjak koji nije u sukobu interesa”, da je diplomirani menadžer iz oblasti menadžmenta i produkcije pozorišta, radija i kulture, master menadžer kulture i medija i doktorand tih studija na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Stručna služba je u međuvremenu ispravila grešku u vezi sa tom prijavom.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je za članove Komisije imenovao dugogodišnjeg novinara iz Prijepolja Muharema Mutabdžiju, Mariju Lazarević, urednicu portala TopPress i Top medij iz Topole i studentkinju agroekonomskog fakulteta u Čačku, kao i Radojicu Bunčića, nezavisnog medijskog stručnjaka.

Na konkurs Novog Pazara za sufinansiranje medijskih sadržaja pristiglo je 39 projekata vrednih preko 135 miliona dinara, a ova lokalna samouprava je medijima u ovoj godini namenila 48 miliona dinara.

Komentari (1)

  1. Mirsad kaže:

    Nino nas posteni i dobri odredjuje ko ce da bude u komisiji koja ce nase pare da dodeli njegovoj Rasimovoj i Denisovoj televiziji. Posteno nema sta, ovako ce da nas prave budalama dok god ne izadjemo i blokiramo im ulaz u opstinu.

    4
    0

Comments are closed.