Ponuda tog konzorcijuma, koji čine i “Trans-kop” iz Čajetine i geodetska radnja “Piramida” iz Brusa, bila je jedina na tenderu Ministarstva privrede i iznosila je 67,8 miliona dinara bez poreza na dodatu vrednost.

Kako je njihova ponuda bila veća od procenjene vrednosti radova od 62 miliona dinara, koliko je Ministarstvo prebacilo Novom Pazaru, lokalna samouprava se saglasila da, kao investiror, obezbedi nedostajuća sredstva nakon čega je odlučeno da se posao dodeli konzorcijumu četiri kompanije.

Tenderskom dokumentacijom predviđeno je da radovi traju 60 dana.

Lokalna samouprava Novog Pazara je u nekoliko navrata najavljivala rekonstrukciju te ulice, jedne od najprometnijih u gradu, navodeći da je ukupna vrednost radova oko 100 miliona dinara.

Komentari (2)

 1. Grad bez zakona says:

  Uklonite sa trotoara divlje postavljene terase i tezge i onda ce imati smisla raditi ovu ulicu inace je uzaludno bacanje para, inspekcijske sluzbe su do sada samo nemo posmatrale ovo ruglo od ulice i nikome nisu nista uklonili !

  8
  0
 2. Amir says:

  @grad bez zakona

  Pogledaj Stevana Nemanje…ne moze vise da se prodje, trotoare su poklonili vlasnicima lokala za terase ,a ispred terasa su motori i bicikla…samo ulicom moze da se hoda. Pokloni mu nas trotoar kupio si glasove cijele familije, kakvi lopovluci, kakve pronevere,glasace samo za onoga ko mu pokloni trotoar, da tu napravi lokal.

  6
  0

Comments are closed.