Bahović je nakon počinjenog zločina pobegao, a po međunaordnoj poternici je uhapšen u Bosni i Hercegovini i 2021. godine izručen Srbiji.

Prvostepenom presudom Višeg suda u Novom Pazaru osuđen je na 11 godina zatvora zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu, ali je nakon žalbe Višeg tužilaštva u ovom gradu Apelacioni sud u Kragujevcu kaznu povećao na 14 godina.

Osim njega, za ubistvo Samira M, pravnosnažno su ranije osuđeni Jasmir Islamović na 16, a Elvedin Zenunović na 11 godina zatvora.

Njih je prvostepeno Viši sud u Novom Pazaru 2012. godine osudio na po 18 godina zatvora zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu, ali je Apelacioni sud u Kragujevcu, nakon izjavljenih žalbi, kazne umanjio.

Oni su proglašeni krivim jer su uveče, 22. jula 2010. godine, u tuči ispred jedne pekare u Ulici Branka Ćopića u Novom Pazaru, nožem i palicama ubili Samira M.

Komentari (3)

 1. Kao dunja sa ormara says:

  A imate li kakvu vest o ubistvima koja su se rešila nakon 30 godina u skorije vreme?
  Ličite na pre i posle rubriku a ne na informativni centar. Ali, kako da vam se uputi kritika kad vi komentare koji vam ne odgovaraju ne objavljujete… NEZAVISNI MEDIJI

  1
  1
 2. Dzoni says:

  Ocigledno se neko, ko je blizak sa pomenutim osobama uvredio 😀

  1
  2
 3. Džoni Džoni yes papa says:

  A očigledno nema neke razlike između senzacionalističkih medija koje Sandžak ima napretek i ovog medija koji je sebe 20 god držao za ozbiljnu medijsku kuću. No dobro, to što je valjalo je svakako otišlo, ne čudi me što se novinarstvo svelo na mahalska šaptanja pojedinaca novinara sa sudom… možda malo više da se piše o međuverskim saradnjama, pristaje situaciji u zajednici, nego o nečemu što je izgleda još samo uredniku zanimljivo…

  1
  1

Comments are closed.