Prema nezvaničnim informacijama radija Sto plus, rano jutros izvršeni su pretresi desetak objekata u vlasništvu porodice i drugih osoba povezanih sa E.L. (27), osumnjičenim da je 6. avgusta u centru Sjenice teško ranio Edina Hamidovića (48), osnivača Fejsbuk stranice “Sjeničke novine”.

“Tokom pretresa privatnih kuća i pojedinih ugostiteljskih objekata pronađena su dva pištolja, municija i falsifikovana dokumenta. Privedeno je pet osoba koje će biti saslušane nakon čega će biti odlučeno da li će im biti određeno zadržavanje”, rekao nam je izvor iz policije.

Novopazarska policija raspisala je pre nekoliko dana međunarodnu poternicu za E.L. zbog sumnje da je ubio Hamidovića.

Sumnja se da je E.L. iz vozila u pokretu pucao i sa četiri hica pogodio Hamidovića dok se, u društvu supruge i deteta, šetao centrom Sjenice, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu.

Policija je, zbog sumnje da mu je pomogao da ilegalno pređe granicu sa Crnom Gorom i napusti Srbiju, uhapsila R.Đ. (36) iz Sjenice.

Hamidoviću, pogođenom u grudi, rame i nogu, ukazana je pomoć u novopazarskoj Opštoj bolnici, a zbog pogoršanja stanja transportovan je u Klinički centar u Kragujevcu gde je u četvrtak veče preminuo.

Komentari (1)

  1. Selno says:

    Na vrijeme nema sta. Deset dana posle ubistva, da ne nadjoste ubicu? Umesto onu noc kad su ubili coveka da ste sproveli akciju.

    0
    0

Comments are closed.