Jedina članica Gradskog veća Denisa Curić, defektolog – logoped, biće zadužena za obrazovanje, kulturu, omladinu, sport i saradnju sa civilnim sektorom.

Oblast delovanja dvojice pravnika Aladina Melajca i Ensara Škrijelja biće zdravstvo i socijalna politika, odnosno, upravljanje infrastrukturnim projektima i javnom svojinom, turizam i međunarodna saradnja.

Resor arhitekte Aladina Zećirovića biće urbanizam, izgradnja i stanovanje, a Albina Šabotića koordinacija rada javnih preduzeća i organa Grada.

Preduzetnicima Latifu Đerleku i Tihomiru Ratkoviću pripali su resori razvoja preduzetništva i saradnje sa malim i srednjim preduzećima, odnosno, lokalni ekonomski razvoj i međuopštinska saradnja.

Ekonomisti Nikola Jolović biće zadužen za mesnu samoupravu, komunalne delatnosti i energetiku, a Nikola Milenković za zaštitu životne sredine, vanredne situacije i razvoj informatičkog društva.

Biografije svih članova Gradskog veća Novog Pazara pročitajte OVDE.

Na dnevnom redu prve sednice Gradskog veća bile su, između ostalog, odluke o sufinansiranje projekata socio-humanitarnih organizacija i taksi prevozu.